+31 6 12266339 info@dhmotoren.nl

export

Export dienstverlening

DH motoren is een RDW erkend bedrijf voor EXPORT DIENSTVERLENING dit houd in dat u bij ons terecht kunt voor het exporteren van uw voertuig dit kan een motor, auto, scooter, caravan, camper of aanhanger zijn, kortom met alles wat een kenteken heeft kunt u bij DH motoren terecht voor de exportdocumenten.

Hoe gaat het in zijn werk:

1 U zorgt dat u van het voertuig dat geëxporteerd dient te worden, de kentekenplaat/platen en het complete kentekenbewijs heeft. Dit kunnen de oude papieren kentekenbewijzen zijn of de nieuwe kentekencard met de tenaamstellingscode deel 1 en deel 2. Ook neemt u een geldig legitimatiebewijs mee.

2. U maakt een afspraak met ons, u kunt contact met ons opnemen per telefoon of whatsapp (0612266339) of per mail info@dhmotoren.nl

3. Wij voeren het kenteken digitaal uit en u krijgt van ons het kentekenbewijs deel 2 + deel 1, ook wel het exportdocument genoemd. Ook ontvang u een vrijwaringsbewijs voor de laatste Nederlandse eigenaar van het voertuig. Verlaat het voertuig rijdend het land? Dan kunt u bij DH motoren een exportkenteken verkrijgen met de bijbehorende verzekering(groene kaart), deze is 14 dagen geldig na export vanuit Nederland.